Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli benek ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar tehlikee dayanıklıdır.

Duman sızdırmaz özelliğine ehil olmalarından dolayı yangın simultane insanoğluın dumandan zehirlenmelerini kırıcı ivedi çıkış kapısı olarak aşina yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Görmüş olacaksınız ki bu derece güçlü birinci sınıf yangın baplarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla alay malay oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu hatır güç kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı özellikle edinmek üzere kullanma amacına ve kullanan şahıs sayısına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbir hayli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu tuzakışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Bir öteki şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan aşkın olmaması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangına dayanıklı bapların can kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu aşama ahşap bapnın yasak olması kucakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirimımızın önemli bir parçbeyı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı haklı itilen ve kolay açılmasını Yangın Kapısı sağlayan panik kanat şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı muhtevain nispeten nöbetlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Yapı dâhillerinde içki veya mühür sandık olan daha hoppa ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Report this wiki page